• Tennis-Racquet cr
  • French-Open-Tennis cr

Het seizoen gaat beginnen

Na noeste arbeid door een aantal leden en de finishing touch van Bert & Boy zijn de banen klaar om weer bespeeld te worden.

Vanaf zaterdag 31 maart hangt de sleutel weer in het kastje.
We wensen iedereen een heerlijk en sportief tennisseizoen.
Het bestuur van TCVH:  Hanneke, Hannelore, Sandra en Theo

banen klein 2

Tennis Fit programma van start

Tennisvereniging Haaften, tennisvereniging Rhelico, tennisvereniging Ophemert, tennis club Varik Heesselt en Welzijn West Betuwe slaan de handen ineen. In een onderlinge samenwerking gaan zij Tennis Fit aanbieden binnen hun verenigingen. Tennis Fit is een compact programma speciaal voor 45+'ers. Het programma bevat drie onderdelen: Tennis Fit Training, Trainer Toss en Expert Meeting. Al deze activiteiten worden begeleid door een ervaren trainer.

Binnenkort vinden er twee gratis kick-offs plaats van Tennis Fit:
- Vrijdag 6 april 10.00 – 12.00 uur
Locatie: TV Haaften, enggraaf 33a Haaften
- Vrijdag 20 april 10.00 – 12.00 uur
Locatie: TV Rhelico, boutensteinseweg 2a Rumpt

Aanmelden met naam, telefoonnummer en leeftijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

poster tennis fit 45Informatie over de inhoud van het Tennis Fit programma:

Tennis Fit Training

We bieden je een reeks van Tennis Fit Trainingen aan. De Tennis Fit Training wordt verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens deze training ligt de nadruk op (tactische) spelverbetering en het voorkomen van blessures. Je doet vooraf eerst een gezamenlijke warming-up en na afloop drink je gezellig een drankje met elkaar.

Trainers Toss

Tossen is een balletje slaan met en tegen andere leden van verschillende clubs. Het is een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere leden te leren kennen. De Trainers Toss biedt daarnaast ook de begeleiding van een tennisleraar, die adviezen geeft tijdens het spel over tactiek, verschillende oefeningen verzorgt, tips geeft over blessurepreventie en zorgt voor de gezamenlijke warming-up. Daarnaast bepaalt de tennisleraar de indeling naar de juiste speelsterkte: zo kan iedere deelnemer op zijn eigen niveau een sportief balletje slaan met en tegen andere clubleden.

Expert Meeting 
We gaan je helpen te voorkomen dat je een blessure krijgt. En we vertellen hoe je er sneller van herstelt mocht je toch een blessure krijgen. Dat doen we tijdens een Expert Meeting: een informatiebijeenkomst waarin gesproken wordt over het voorkomen en herstellen van blessures. Verschillende experts – bijvoorbeeld een lokale fysiotherapeut of een bewegingswetenschapper – vertellen dan hoe je zo lang mogelijk fit kunt blijven.

Mannentoernooi 2014

Op Zaterdag 1 November 2014 hebben wij ons

M A N N E N T O E RN O O Iracket tekening

weer gepland.

Alle mannelijke leden vanaf 18 jaar zijn van harte welkom !
Het toernooi zal starten om 14.00 uur t/m 24.00 uur.

Inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij vòòr 18 Oktober a.s. 
Vanaf 18.00 uur kun je weer genieten van een uitgebreid buffet, kosten: 10 Euro p.p.

Ook de dames leden kunnen deelnemen aan het buffet voor 10 Euro p.p., graag voor 18 oktober a.s. via telefoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan Paul Kaart doorgeven.

Clubkampioenschappen senioren 2014

Vanaf vrijdag 20 juni 2014 tot en met zondag 29 juni 2014 zijn er clubkampioenschappen voor de senioren.

Aanvang door de week 18:00 uur.
Aanvang in weekend 10:00.

Inschrijven is mogelijk in de HE DE DD HD GD sterkte 5 tot en met 8, maximaal twee onderdelen per inschrijving.

De inschrijving is kosteloos en kan via de link en sluit op dinsdag 17 juni 2014 om 23:59.