Adriaan Hakkert

07 april 2021


Op 4 april j.l. is Adriaan Hakkert overleden. Allereerst willen we als vereniging Ina, hun kinderen Hanna en Job en alle andere dierbaren condoleren met hun verlies en veel sterkte wensen om het gemis van Adriaan een plaats te geven.

Adriaan is al jaren een zeer actief lid van onze tennisclub en een graag geziene deelnemer én intiator van veel activiteiten van onze vereniging. Adriaan is meer dan 30 jaar lid van onze vereniging, heeft in meerdere commissies deelgenomen en is altijd bezig geweest om de vereniging levendig en actief te helpen houden. Als tennisser was Adriaan altijd wel te porren voor een tennispartij, toernooi of deelname aan de competitie. Hij is lid van ons vrijdagavond competitieteam. Maar vooral was Adriaan jarenlang lid van het zomeravondcompetitieteam op de woensdagavond, wat een bron was voor vele legendarische verhalen, die Adriaan het liefst zelf vertelde, glunderend van oor tot oor. 

Als verenigingslid is hij altijd actief geweest voor de vereniging en belichaamt hij de sociale functie die een vereniging heeft. Hij nam deel aan vrijwel alle activiteiten, hielp met het organiseren en was op vrijwel iedere klus/doedag aanwezig.  Altijd positief en vrolijk nam hij alles en iedereen glunderend op de hak, maar stroopte ondertussen wel de mouwen op om te helpen en zijn bijdrage te leveren. Legendarisch waren de strak geregelde tennis-BBQs waarbij Adriaan vervolgens alle regeltjes en bonnetjes aan zijn laars lapte en vrolijk het vlees uitdeelde aan iedereen die trek had, niet zelden vergezeld van een borreltje uit een onder de tafel verstopte fles. Als bestuur en vereniging zullen we ook niet vergeten dat het Adriaan was die opstond toen het niet goed ging met de vereniging eind 2018. Hij verzamelde een groep actieve leden en wist ons op te porren onze schouders weer onder de vereniging te zetten met als resultaat de nu weer florerende club. Zonder Adriaan was dat niet gebeurd.

We zullen Adriaan en zijn positieve, optimistische en levenslustige instelling missen! Voor herinneringen is een speciale online herdenkingsplaats ingericht. Je vindt de site hier https://www.memori.nl/gedenkplaats/adriaan-hakkert/. Het afscheid van Adriaan vindt op zaterdag 10 april in kleine kring plaats met een oproep aan belangstellenden om een erehaag te vormen in Heesselt. Graag zetten we die oproep bij deze aan jullie door. Zie de bijgaande kaart voor meer details. 

Adriaan Hakkert - rouwkaart.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt