Een nieuwe tennisschool en een nieuwe tennisleraar!

07 maart 2023


Met de start van het nieuwe seizoen, starten we ook een nieuwe samenwerking met Tennisschool Tom Kreemers (TSTK). Vanaf april zullen op zaterdagochtend tennislessen worden verzorgd door Edward de Kater. Ze stellen zich allebei even aan jullie voor.

De lessen worden verzorgd op zaterdagochtend tussen 08.30 en 12.30 uur. Je schrijft je rechtstreeks in bij de tennisschool via dit online formulier. Alle kosten en communicatie loopt ook via de tennisschool. Om kennis te maken met zowel TSTK als met onze nieuwe leraar Edward starten we met het aanbieden van een blok van 8 lessen. De kosten hiervan bedragen EUR 112 in totaal. Privélessen zijn ook mogelijk als er voldoende ruimte voor is (dubbele kosten). Aarzel niet te lang en schrijf je in. De lessen beginnen vanaf zaterdag 8 april. Inschrijven na die datum is ook mogelijk. De tennisschool overlegt dan met je over de mogelijkheden om alsnog deel te nemen. 

 

Tennisschool Tom Kreemers (https://tstk.nl/)

Tennisschool Tom Kreemers is opgericht in 2005 door Tom Kreemers. Op het moment verzorgen we tennis en padel trainingen bij 37 verenigingen. Dit doen we met een trainers team dat de juiste diploma’s heeft en een hoog eigen tennisniveau. Onze organisatie wordt aangestuurd vanuit ons Kantoor in Hedel, hier kunt u altijd terecht voor vragen. Als eigenaar sta ik garant voor deskundigheid en betrokkenheid bij uw vereniging. 

Onze tennisleraar Edward de Kater

Ik ben Edward de Kater, 54 jaar en categorie 3 speler. Vanaf half april zal ik op de zaterdagochtend de trainingen gaan verzorgen op jullie mooie vereniging. 10 Jaar geleden heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te maken! Sindsdien heb ik de opleiding Tennisleraar A en B gedaan en geef ik met enorm veel plezier les aan groepen van alle sterkten en leeftijden.

Het is mijn doel om met iedereen te zoeken naar de beste manier om het spel te verbeteren. Dit is voor iedereen individueel verschillend. Plezier is voor mij een absolute vereiste herbij. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de trainingen, of je nu komt voor je techniek, tactiek (wat is mijn beste positie in het veld) of conditie, we gaan er samen aan werken! Ik hoop jullie op de les te mogen begroeten!

Edward de Kater 

Edward_de_Kater

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710