Kom jij bij ons tennissen?

07 mei 2019


Ben jij de nieuwe Kiki Bertens? Nadal? Kyrgios? Allemaal toptennissers die ooit zijn begonnen met hun eerste tennislessen. Wij willen heel graag de kinderen die in onze dorpen wonen, de kans geven om eens te komen kijken of tennissen wat voor jou is! 

We snappen heel goed dat je het eerst een paar keer wilt uitproberen en we geven je graag die kans. Op donderdag 9 mei zijjn groep 5/6 en groep 7/8 op de tennisbaan hun gymles komen doen. 

Op maandag 13 mei, 16.00 uur, henben 8 kinderen meegedaan aan een gratis proefles. En nu start een ronde van 4 extra lessen voor EUR  40.

De tennislessen worden op maandag ingepland, maar dat ligt er aan hoeveel kinderen zich aanmelden. Zorg ook vooral dat je vriendjes en vriendinnetjes mee gaan doen. Want tennissen is leuk, maar tennissen met een groepje nog veel leuker. Dan leer je ook van elkaar en kun je ook met elkaar vrij gaan tennissen als je lid wordt van onze vereniging!

Aanmelden kun je via dit online formulier. Door je op te geven voor de proeflessen, word je niet automatisch lid. Je zit dus nog nergens aan vast. We hopen natuurlijk wel dat jij en je vrienden lid willen worden. Dat kost dan EUR 50 per jaar als je jonger bent dan 18. Deelnemers aan de proeflessen krijgen een speciaal aanbod!

We hopen dat je mee wilt doen aan de proeflessen! De lessen worden gegeven door Floyd van Houwelingen. Wij zorgen voor rackets en ballen. Heb je al een racket? Neem dat dan gewoon mee. Zorg wel voor goede gymschoenen, die bovendien een beetje rood mogen worden van het gravel!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt