Mooie bijdrage Rabo Club Support voor onze club!

10 november 2020


De Rabo Clubsupport-actie is afgerond op 25 oktober. Op dinsdagavond 10 november maakt Rabobank West Betuwe in een live-uitzending de uitslagen feestelijk bekend. Samen met Marlies Claasen, televisiepresentatrice bij Omroep Gelderland, voice-over en zangeres, presenteert Ans Verhoef (directievoorzitter Rabobank West Betuwe) deze bijzondere avond.

Inmiddels is de uitslag bekend! Tennisclu Varik-Heesselt ontvangt EUR 427,28 voor ons voorstel "Onze jeugd aan het racket". Een supermooi bedrag! Dank aan iedereen die voor ons voorstel heeft gestemd.

Even ter herinnering: onze oproep! 

Ons voorstel "Onze jeugd aan het racket" vraagt een bijdrage om de jeugd van onze dorpen te kunnen laten tennissen via aanschaf van rackets, ballen, gratis proefles en gymles voor de basisschool:

Onze jeugd aan het racket

Wij willen graag alle kinderen in onze dorpen aanbieden om kennis te maken met tennis. Van basisschool tot pubers. Iedereen is bij ons welkom. Maar niet iedereen kan de eerste stap maken. Tennissen vraagt om les. En je hebt een racket nodig. En speciale ballen voor de jeugd. En vooral tennismaatjes. Met wie je lekker een potje gaat sporten. Buiten! Met de bijdrage schaffen wij basisspullen aan, organiseren gymlessen voor de basisschooljeugd en zorgen voor gratis eerste lessen voor wie verder wil.

De moeite waard! Dank voor jullie steun! Dank Rabobank!

Bekijk ook het gepersonaliseerde filmpje van Rabo Club Support!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt