Nieuw rondje tennislessen!

10 april 2019


In april is enthousiast mee gedaan aan Clinic en Kickstartlessen. Nu doorzetten!. Daarom hebben we in overleg met Tennisschool FIT een nieuwe ronde tennislessen voor jullie in de aanbieding voor komende maanden. 

Je kunt je weer aanmelden via dit online formulier! Er zijn al eerste aanmeldingen, dus de lessen gaan sowieso door! Hopelijk ook met jou..

  • Kickstarters gaan doorrr Heb je al meegedaan met de Kickstartlessen in april? Dan hebben we nu een speciaal aanbod van maar liefst 11 extra lessen tot begin juli voor EUR 140 per persoon. 
  • Laatstarter: Kickstart gemist en alsnog vol aan de bak? Volg dan 11 lessen tot begin juli. Kosten EUR 155 per persoon.
  • Lenteblokje. Is 11 lessen te veel, teken dan in voor 5 lessen in mei. Kosten EUR 75 per persoon.
  • Privélessen 15 lessen van 30 minuten voor EUR 400. In de weken van 25 maart t/m eind juni.

Bij het lesaanbod in groepslessen is de prijs gebaseerd op lessen van 1 uur met 4 deelnemers. Zijn er maar 3 deelnemers, dan blijft de prijs gelijk, maar duren de lessen 45 minuten, bij 2 deelnemers duren de lessen 30 minuten. In overleg kunnen we ook speciale afspraken maken.

De lessen zijn nu op maandag en worden door Floyd van Houwelingen gegeven. Bij voldoende aanmeldingen kunnen ook andere lesmomenten gezocht worden.

Schrijf je snel in! Aanmelden kan tot uiterlijk 3 mei via dit online formulier.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt