Nieuwe trainer!

10 juli 2019


Floyd van Houwelingen heeft plannen waardoor hij dit najaar niet beschikbaar is om tennislessen te verzorgen. We hebben een opvolger gevonden. Niemand minder dan Alban Meuffels. Alban heeft op 8 juli al de lessen overgenomen en zal ook dit najaar onze lessen gaan verzorgen. Benieuwd naar het aanbod? Klik dan hier.

Alban stelt zich graag nog even voor: 

"Hey tennissers van TCVH! Mijn naam is Alban Meuffels en ik woon sinds mijn geboorte in Varik. Van jongs af aan ben ik lid van TCVH en heb daar altijd met veel plezier getennist. Zo heb ik in mijn jongere jaren ook competitie gespeeld met trainer Floyd van Houwelingen en zijn we een aantal keer jeugdkampioen geworden.  

Tot begin dit jaar heb ik internationaal proftennis gespeeld. Als hoogtepunten in de jeugd ben ik wereldkampioen dubbel t/m 12 geworden in Frankrijk Auray, en ben ik Nederlands Kampioen t/m 18 in 2009 (outdoor) en in 2010 (indoor) geworden. Internationaal heb ik een future proftoernooi $10.000 gewonnen in Zweden Karlskrona (2013), met als hoogste ranking wereldwijd 616 ATP. In 2012 kreeg ik een wildcard voor de kwalificatie van het ABN-AMRO ATP toernooi, waarbij ik ook met Roger Federer heb mogen trainen. Een super gave ervaring!    

Ik hoop dat jullie allen deze zomer lekker veel gaan tennissen en wellicht zie ik jou op de training!   Groetjes Alban "

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt