Openingsfeest nieuwe banen

19 maart 2024


Zaterdag 20 april is het zover! Wij gaan samen met zijn allen vieren dat onze nieuwe banen in gebruik genomen worden met een mooi Openingsfeest. Laat weten of je erbij bent via dit aanmeldformulier. We rekenen op een grote opkomst na de grootste ingreep in onze vereniging sinds de oprichting. Mis het niet! Opgeven liefst voor vrijdag 5 april a.s. (ook ivm catering). In het formulier kun je aangeven waar je allemaal aan mee wilt doen en met wie je komt. Introducées en kinderen zijn welkom. 
 
Wat gaan we doen op de Openingsdag?   
Allereerst: hoe kunnen we de banen nu beter openen, dan overdag gewoon met elkaar te gaan tennissen. Voor alle leden! We willen deze dag iedereen de gelegenheid geven om te komen tennissen op onze nieuwe banen. We combineren het met de aftrap en eerste speelronde van de onderlinge competitie, maar ook als je daar niet aan mee doet, kun je die zaterdag gewoon komen tennissen. Dus ga je niet meedoen met de onderlinge competitie ben je ook van harte welkom!
In het formulier kun je aangeven of we je individueel kunnen indelen of dat je graag met een viertal samen wilt spelen. Deelnemers van de onderlinge competitie zullen volgens het bekende concept worden ingedeeld. We spelen die dag wedstrijden van één uur. De aanvangstijd is afhankelijk van het aantal deelnemers. De indeling wordt tijdig gecommuniceerd. De eindtijd van de onderlinge wedstrijden is 16.00 uur.
 
Openingsfeest vanaf 16.00 uur
Om 16.00 uur is iedereen welkom voor het openingsfeest. We starten de officiële opening met een demonstratiewedstrijd gespeeld op onze nieuwe banen door Alban Meuffels en Floyd van Houwelingen. Aansluitend heffen we het glas op de nieuwe banen en worden de banen officieel geopend. Die handeling zal ergens tussen 17.30 en 18.15 plaatsvinden. Daarna wordt ook de catering opengesteld. Bijgaand treffen jullie de uitnodiging.   
 
Mis de opening niet! Geef je snel op. 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710