Paul Kaart Open Toernooi 2022

27 september 2022


Met een stralende finaledag is op zondag 25 september het Paul Kaart Open Toernooi 2022 weer afgerond. Een kleine 200 inschrijvers streden in 13 categorieën om de toernooiwinst. Anders dan voorgaande jaren was onze verenigingen dit jaar ook goed vertegenwoordigd in de finales: in 7 van de 13 finales schitterden leden van TC Varik-Heesselt en 3 wisten het ook te vertalen in winst! 

Het zit er weer op voor dit jaar, maar gelukkig hebben we de foto's nog. Je vindt deze bij onze Foto-albums of direct via deze link

Graag sluiten we aan bij de woorden van toernooidirecteur Luuk van het Hoofd: 

We hadden dit jaar, sinds enige tijd, weer eens met "uitdagende" weersomstandigheden te maken, maar dankzij de medewerking van jullie en uiteraard onze "goede buren", is het toernooi eigenlijk toch "gewoon" vlekkeloos verlopen.

We hebben mogen afsluiten met een knallende finaledag, waarna we nog een afzakkertje genomen hebben en het licht letterlijk uitging. ;) Allemaal bedankt voor jullie sportieve inzet op de baan, maar daarnaast op sociaal gebied op en naast de baan (want dat is natuurlijk eigenlijk nog belangrijker).

Tot volgend jaar!!! Toernooicommissie en vrijwilligers Paul Kaart Open

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710