Rabo Clubsupport: steun ons voorstel!

06 september 2023


Ben je lid bij de Rabobank? Dan kun je tussen 4 en 26 september stemmen op ons voorstel in het kader van Rabo Clubsupport. Ben je (nog) geen lid, maar wel rekeninghouder bij de Rabobank, registreer je dan gratis als lid en verwerf stemrecht voor Rabo ClubSupport! Dit is gratis en kan heel eenvoudig via de app. Doe dat wel op tijd (ruim voor de campagne start op 5 september), zodat je op ons voorstel kunt steunen. Stemmen doe je in de app of via rabobank.nl/clubsupport.

Rabobank stelt als coöperatie een deel van het resultaat beschikbaar voor maatschappelijke doelen. Leden van de coöperatie mogen stemmen en het geld wordt verdeeld op basis van uitgebrachte stemmen. iedere stem is dus geld waard voor de vereniging (in 2022 was dat bijna EUR 10 per uitgebrachte stem en mochten wij een bijdrage van een kleine EUR 400 ontvangen!). 

Ons voorstel is goedgekeurd in de categorie Sport en vind je op de site van Rabo Clubsupport. Ons voorstel "Nieuwe netten voor nieuwe banen" vraagt een bijdrage voor kosten die nog gaan volgen na de baanrenovatie:

Nieuwe netten voor nieuwe banen

Komende winter/voorjaar gaan we onze banen vervangen. Bij die nieuwe banen horen ook nieuwe netten, nieuwe staanders, nieuwe scoreborden etc. Geef ons uw stem en wij benutten uw bijdrage om ons vernieuwde park ook weer tip-top in orde te brengen!

De moeite waard! Steun ons voorstel en stem!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710