Rabo Clubsupport: steun ons voorstel Onze jeugd aan het racket

29 september 2021


Ben je lid bij de Rabobank? Dan kun je tussen 4 en 25 oktober stemmen op ons voorstel in het kader van Rabo Clubsupport. Ben je (nog) geen lid, maar wel rekeninghouder bij de Rabobank, registreer je dan gratis als lid en verwerf stemrecht voor Rabo ClubSupport! Doe dat wel op tijd (ruim voor de campagne start op 5 oktober), zodat je op ons voorstel kunt steunen. Stemmen doe je in de app of via rabobank.nl/clubsupport.

Rabobank stelt als coöperatie een deel van het resultaat beschikbaar voor maatschappelijke doelen. Leden van de coöperatie mogen stemmen en het geld wordt verdeeld op basis van uitgebrachte stemmen. iedere stem is dus geld waard voor de vereniging (in 2020 was dat bijna EUR 10 per uitgebrachte stem en mochten wij een bijdrage van ruim EUR 425 ontvangen!). 

Ons voorstel is goedgekeurd in de categorie Sport en vind je op de site van Rabo Clubsupport. Ons voorstel "Onze jeugd aan het racket" vraagt een bijdrage om de jeugd van onze dorpen te kunnen laten tennissen via aanschaf van rackets, ballen, gratis proefles en gymles voor de basisschool:

Onze jeugd aan het racket

Wij willen graag de kinderen in onze dorpen aanbieden om kennis te maken met tennis. Van basisschool tot pubers. Iedereen is bij ons welkom. Maar niet iedereen kan de eerste stap maken. Tennissen vraagt om les. En je hebt een racket nodig. En speciale ballen voor de jeugd. En vooral tennismaatjes, met wie je lekker een potje gaat sporten. Buiten! Met de bijdrage schaffen wij basisspullen aan, organiseren gymlessen voor de basisschooljeugd en zorgen voor gratis eerste lessen voor wie verder wil.

De moeite waard! Steun ons voorstel en stem!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt