Stem nu voor "Onze jeugd aan het racket"

01 april 2019


Stem voor ons voorstel "Onze jeugd aan het racket"

Ben je lid bij de Rabobank West-Betuwe? Dan kun je tussen 1 en 21 april op ons voorstel stemmen in de campagne "Een aandeel in de Betuwe".

Ons voorstel "Onze jeugd aan het racket" vraagt een bijdrage om de jeugd van onze dorpen tegen minimale kosten te kunnen laten tennissen via aanschaf van rackets, ballen, gratis lessen en misschien zelfs een open jeugdtoernooi. Rabobank West-Betuwe verdeelt EUR 150.000 over de ruim 300 ingediende voorstellen op basis van uitgebrachte stemmen.

Ons voorstel is ingediend in de categorie Sport en luidt als volgt:

Onze jeugd aan het racket

Met de bijdrage van "Een aandeel in de Betuwe" nemen wij als vereniging op ons om alle kinderen in onze dorpen aan te bieden om kennis te maken met tennis. Van basisschool tot pubers. Iedereen is bij ons welkom. Maar niet iedereen kan de eerste stap maken. Tennissen vraagt om les. En je hebt een racket nodig. En speciale ballen voor de jeugd. En vooral tennismaatjes. Met wie je lekker een potje gaat sporten. Buiten! En niet binnen achter het scherm. Met de bijdrage schaffen wij basisspullen aan, organiseren een jeugdtoernooi met open inschrijving en zorgen voor gratis eerste lessen.

De moeite waard! Steun ons voorstel en stem!

 

2328008_A5_AandeelBetuwe.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt