TC Varik-Heesselt wint de eerste editie om de Kraaien-Varkens-Ossencup

19 juli 2021


TC Varik-Heesselt verslaat TV Ophemert in de onderlinge derby om de Kraaien-Varkens-Ossencup 2021. De cup zonder grote oren gaat in zijn eerste bestaansjaar dus naar Heesselt. De opgebouwde voorsprong van de eerste speeldag kwam ook op het thuisveld van TV Ophemert niet meer in gevaar. En zo werd de allereerste editie van deze nieuwe traditie afgesloten op het zonovergoten terras van TV Ophemert met een heerlijke BBQ.  

Wat de deelnemers én de verenigingen betreft in ieder geval een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is. Onderstaande foto illustreert goed dat een enkel lid van TV Ophemert toch enige moeite had om afstand te doen van deze wisseltrofee. Volgend jaar een nieuwe kans voor TV Ophemert met dan de BBQ in Heesselt!

Op zaterdag 10 juli en op zaterdag 17 juli organiseren TV Ophemert en TC Varik-Heesselt de onderlinge strijd om de Kraaien-Varkens-Ossencup 2021. In deze lokale derby strijden leden van beide tennisverenigingen om de eer van hun club en natuurlijk om deze felbegeerde cup. De strijd is op 17 juli afgesloten met de prijsuitreiking tijdens een gezellige BBQ!

De eerste zaterdag spelen we in Heesselt op gravelbanen, de tweede zaterdag (17 juli) in Ophemert op kunstgrasbanen. Er is dus altijd sprake van uit- en thuiswedstrijden en spelers worden op beide speeldagen ingepland. 

We spelen wedstrijden van een uur (incl inspelen/baanvegen). We spelen alleen dubbel-wedstrijden en houden met de indeling rekening met speelsterkte. Op de twee speeldagen word je maximaal drie keer ingedeeld, steeds met verschillende partners en tegenstanders. Bij het eindsignaal wordt direct de eindstand genoteerd (geen sets, maar games doortellen). De vereniging met de meeste gewonnen wedstrijden wint de cup. Bij gelijk aantal punten telt het gamessaldo.

Wedstrijden worden ingepland vanaf 09.00 uur en tot uiterlijk 18.00  (18 wedstrijden per dag). Het terras is de hele dag geopend.

Coördinator/wedstrijdleider TV Ophemert: Kees van Houselt / Gerrit van de Westeringh

Coördinator/wedstrijdleider TC Varik-Heesselt: Michiel van het Hoofd / Barry Haaksman

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt