Tennislessen gaan weer starten

06 mei 2020


Verbeter je tennisvaardigheden! Net als vorig jaar hebben we gekozen voor een flexibeler aanbod van tennislessen in de hoop dat het voor iedereen iets passends biedt. We zijn geen van allen te oud om te leren!

Graag vragen we jullie om ons snel (uiterlijk 15 mei) te laten weten of je dit voorjaar gebruik wilt maken van onderstaand aanbod tennislessen dat wij de leden van TCVH kunnen bieden. Je kunt direct reageren via dit online formulier. 

Bij het lesaanbod in groepslessen is de prijs gebaseerd op lessen van 1 uur met 4 deelnemers. Zijn er maar 3 deelnemers, dan blijft de prijs gelijk, maar duren de lessen 45 minuten, bij 2 deelnemers duren de lessen 30 minuten. Lessen worden ingepland op maandag en/of woensdag. Dit hangt af van de deelnemers en de beschikbaarheid van onze trainer Alban Meuffels. Laat dus snel weten wat jouw voorkeur heeft! Wij maken daarna een indeling. Als de les uitvalt door weersomstandigheden of niet beschikbaar zijn van de trainer, dan wordt deze ingehaald.

Je kunt nu kiezen uit (meerdere opties mogelijk):

  • Groepslessen 8 lessen in groepen tot de zomer. De kosten per deelnemer bedragen EUR 115. In de weken van 18 mei tot aan de zomer (niet op 2e Pinksterdag)
  • Jeugdlessen: 8 lessen van 45 minuten tot de zomer in één lesgroep (max 6). We delen de kosten door het aantal deelnemers. Afhankelijk van het aantal deelnemers liggen de kosten tussen EUR 60 pp en EUR 110 pp. Vanaf maandag 11 mei (met uitzondering van 2e pinksterdag).
  • Privélessen Het is mogelijk om ook te kiezen voor privé-lessen van 30 minuten in bovenstaande blokjes. Je betaalt dan het dubbele tarief.

Wij hopen dat jullie massaal gaan deelnemen. Schrijf je snel in via dit online formulier. Je kunt daar ook direct je voorkeuren doorgeven! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt