Terugkeer-aanbod voor oud-leden!

23 november 2019


Voor al onze oud-leden hebben we een speciaal "terugkeer-aanbod". We zouden het super vinden als je komend jaar weer lid wordt. 
 
Afgelopen jaar is er veel veranderd in onze vereniging, maar de kern is gebleven: een open, gastvrije, gezellige tennisclub met twee gravelbanen, een fijn terras en een fris clubhuis! Er is veel georganiseerd. Lessen/trainingen zijn in kortlopende blokken van 4-5 weken te volgen. Er zijn clinics en borrels. En natuurlijk de vertrouwde racketavond. De communicatie is gemoderniseerd. Via de vernieuwde website, clubapp en meerdere Whatsapp-groepen blijft iedereen op de hoogte. Dit najaar deden maar liefst 4 competitieteams mee aan de najaarscompetitie. En het ledenaantal sprong spectaculair van 69 naar 101 leden, waaronder ook weer 13 jeugdleden.
 
Breed gewaardeerd is de opzet van onze onderlinge competitie, waarin op donderdagavond en zondagmiddag, leden met én tegen elkaar dubbelen. Alle leden door elkaar en iedere wedstrijd speel je met een ander lid. Iedereen vergaart individueel punten en de gemiddelde score bepaalt je ranking. Wedstrijden van precies een uur zonder uitloop en een gezellige borrel op ons terras. 
49 deelnemers deden mee in 2019 en speelden 104 wedstrijden in 21 speelrondes. 41 HerenDubbels, 48 GemengdDubbels en 15 DamesDubbels werden gespeeld. In totaal goed maar liefst 1607 games! Benieuwd naar de uitslag? Kijk dan op deze pagina
 
We verwelkomen je graag weer als lid van onze tennisclub en hebben daarom een speciaal terugkeer-aanbod gemaakt. Als je vóór 1 januari 2020 je aanmeldt als lid, kun je volgend jaar het hele jaar lid zijn voor een contributie van slechts EUR 85 (normaal: EUR 110). Juniorleden t/m 17 jaar betalen de helft. 
 
We hopen je weer bij ons te verwelkomen. Meld je aan via onze website www.tcvh.nl. Via computer knop linksboven "Lid worden?" of via je mobiel dezelfde optie via het "hamburgermenu" kiezen. Kies voor het "AKTIE: terugkeer-lidmaatschap 2020". Vragen? Mail het bestuur.
 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt