West Betuwe Cup 2023

09 januari 2023


Dit voorjaar is het zover: de strijd om de West Betuwe Cup 2023 barst weer los! De rackets zijn bespannen, de ballen liggen klaar, de banen lonken. Wie-o-wie gaat er met de West Betuwe Cup 2023 vandoor en kroont zich tot winnaar? Prolongeren wij onze titel als Tennisclub Varik-Heesselt? Doe mee en speel niet alleen voor eigen glorie, maar ook voor jouw vereniging! 

De West Betuwe Cup is een onderling toernooi tussen de 8 tennisverenigingen van gemeente West Betuwe. Het toernooi loopt van 27 maart tot 2 april (eventueel ook in het voorweekend). Inschrijven via toernooi.nl tot en met uiterlijk zaterdag 11 maart 2023 (LET OP: verlengd t/m vrijdag 17 maart!)

Speciaal dit jaar wordt voor het eerst ook een jeugdtoernooi georganiseerd. De jeugddeelnemers hoeven zich niet via toernooi.nl aan te melden, maar alleen een aanmeldmailtje te sturen aan [email protected].   

Het toernooi staat open voor inschrijvingen van dubbels (17+) en je komt ook uit namens je vereniging. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Je speelt zowel voor je eigen prijs in eigen categorie als voor je vereniging. Iedere inschrijver verzamelt punten in de gespeelde wedstrijden en het gemiddelde van alle spelers van een vereniging bepaalt de score van de vereniging. De vereniging met het hoogste gemiddelde wint de West Betuwe Cup 2023.

Gastheren dit jaar zijn de verenigingen GLTC (Geldermalsen), TV Ophemert en TC Varik-Heesselt. Dit betekent dat er op twee verschillende ondergronden wordt gespeeld: gravel en kunstgras. De finale is op zondag 2 april in Geldermalsen en wordt afgesloten met een gezellige BBQ. De organisatie is in handen van een afvaardiging van alle deelnemende verenigingen. Dit zijn:

  • TC de Belt (Heukelum)
  • GLTC (Geldermalsen)
  • TV Haaften
  • TV Ophemert
  • TV Rhelico (Beesd - Rumpt)
  • TC Varik-Heesselt
  • T.V. De Waalrackets (Vuren)
  • TV Waardenburg  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710