Zin om te tennissen? Welkom!

24 maart 2021


Lentekriebels? Zin om weer naar buiten te gaan? En actief bezig te zijn? Dit is het moment om het plezier van tennis te (her)ontdekken! Tennis is juist nu heel goed mogelijk, ook in tijden van coronamaatregelen. Dus: kom bij ons tennissen! Word lid, je bent van harte welkom. Je kunt je direct aanmelden via de menu knop Lid worden? Heb je nog vragen? Mail ze ons via [email protected]

Steeds meer mensen (her)ontdekken de lol van tennis:

  • Actief bezig zijn in de buitenlucht is goed en gezond voor iedereen
  • Ieder op zijn niveau: van supersportief tot recreatief
  • Gemakkelijk te regelen: je belt een maatje, boekt een baan en het is geregeld. Of met een clubje van 4 natuurlijk om te dubbelen. 
  • Jong geleerd, blijkt oud gedaan. Les in je jeugdjaren helpt altijd, maar je kunt tennis ook prima onder de knie krijgen op latere leeftijd. En ook blijven beoefenen tot respectabele seniorenleeftijd!
  • Het is vooral ook gezellig en sociaal. Zeker als straks het terras weer open mag. Je leert andere mensen in het dorp op een sportieve manier kennen. Via lessen, racketavond of door mee te doen aan onze onderlinge clubcompetitie waarin iedereen met iedereen wordt ingedeeld. 
  • Geen teamverplichtingen, geen verplichte trainingen, maar sporten wanneer het jou uit komt. Of het nu overdag is of juist 's avonds, doordeweeks of in het weekend. Partner(s) regelen, baantje boeken en gaan!

Laat je dus niet weerhouden en kom in actie! Vanaf maandag 5 april begint ook weer een nieuw rondje tennislessen. De eerste (proef)les krijg je van de vereniging! Een ideale manier om een basis te leggen of juist weer op te frissen. Meld je dus snel aan of mail ons: [email protected]

Welkom bij de club en tot op de baan!

 

Kom bij ons tennissen - flyer mrt 2021.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt