Tennisbaan reserveren

Vrij tennissen en banen reserveren ("afhangen")
 
Onze leden kunnen zo vaak en zo veel vrij tennissen als ze willen. Wil je een introducée meenemen, zie dan onze aparte pagina over het introducée-beleid
 
Meestal kun je daarvoor gewoon terecht. Op de website wordt onder "Nieuws" zo goed mogelijk een actueel overzicht bijgehouden wanneer de banen NIET beschikbaar zijn ivm competities, lessen of andere activiteiten. Op de homepage van de website kun je ook snel zien of banen beschikbaar zijn op een bepaald tijdstip (groen=vrij, rood=gereserveerd).
 
Via de app kun je een baan reserveren ("afhangen") en andere leden direct uitnodigen om te gaan tennissen. Probeer het uit! Officieel is dit nog in testfase, maar het werkt al goed. Nog niet alle leden zijn hieraan gewend en we hebben helaas nog geen afkijkscherm voor reserveringen in het clubhuis. Vandaar ook nog dat de app als "Testfase" wordt gezien.
 
Naast de digitale middelen hebben we ook nog het goede oude afhangbord aan het clubhuis hangen. Daarop kun je met je pasje (of je sleutels) een baan ter plekke reserveren. 
 
In theorie kan dat dus tot dubbele reserveringen leiden. Overleg even als meerdere mensen gelijktijdig willen spelen. Afgelopen periode is dit nog nooit een probleem geweest. We gaan er van uit dat dit ook nog zo blijft.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt