Tennisbaan reserveren

Vrij tennissen en banen reserveren ("afhangen")
 
Onze leden kunnen zo vaak en zo veel vrij tennissen als ze willen. Momenteel is het verplicht een baan te reserveren voor je gaat tennissen. Wil je een introducée meenemen, dan kun je dat direct bij reservering aangeven. Zie onze aparte pagina over het introducée-beleid
 
Meestal kun je voor vrij tennissen wel een vrij tijdvak vinden. Op de website wordt onder "Nieuws" zo goed mogelijk een actueel overzicht bijgehouden wanneer de banen NIET beschikbaar zijn ivm competities, lessen of andere activiteiten. 
 
Via de app (KNLTB Club-app) en de website (Mijn Club) kun je na inloggen een baan reserveren ("afhangen") en andere leden direct uitnodigen om te gaan tennissen. Je reserveert een baan voor één vast tijdblik, mits dit tijdblok nog beschikbaar is. Inmiddels wordt dit al door veel leden gebruikt. Dit is miv 1 juli 2020 het leidende reserveringssysteem. Helaas hebben we (nog) geen afkijkmogelijkheid in het clubhuis, maar in je app kun je zien of er gereserveerd is.
 
In het systeem kunnen we allerlei regels en beperkingen instellen voor baanreserveringen. Dat lijkt op dit moment slechts beperkt nodig en dus staan alle reserveringsmogelijkheden vol open. Als dat noodzakelijk blijkt zullen we meer regels instellen. Je merkt dat vanzelf in de app, doordat je bijv een maximaal aantal keer per week mag reserveren/spelen, tijdduur wordt beperkt of je maar een beperkt aantal dagen van te voren kunt reserveren.
 
Meer uitleg over de app/website vind je op de pagina over app/website.
 
Niet alle leden zijn al helemaal over op digitaal reserveren. In theorie kan het dus voorkomen dat iemand anders al staat te tennissen of zich meldt. Overleg even als meerdere mensen gelijktijdig willen spelen. In principe is het reserveringssysteem leidend, dat moge ook duidelijk zijn. Afgelopen periode is dit nog nooit een probleem geweest. We gaan er van uit dat dit ook nog zo blijft. Blijf in ieder geval beleefd en hoffelijk.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710