Introducée beleid

TC Varik-Heesselt wil een open, gastvrije en gezellige vereniging zijn met zo min mogelijk drempels om van het tennissen te kunnen genieten. En het liefst doen we dat voor alle inwoners van Varik en Heesselt (en omstreken). Oud, jong en alles dat daartussen zit.  Wij zien graag dat onze leden vaak en veel komen tennissen. En dat de beschikbare faciliteiten zo optimaal worden benut en zoveel mogelijk mensen plezier laten beleven aan de tennissport. Bovendien zien we graag dat zoveel mogelijk mensen de tennissport (her)ontdekken en kunnen uitproberen of de sport en de vereniging bij hen passen.  

De vereniging voert daarom een open beleid t.a.v. introducées uit Varik, Heesselt en omliggende dorpen. Iedereen is welkom om een aantal keer te komen tennissen, mits vergezeld van één van onze leden. Bevalt het, dan reken we er ook op dat de introducée ook serieus overweegt lid te worden.

Heb je als lid gasten of vrienden op bezoek, die graag een keer mee komen tennissen, dan zijn zij meer dan welkom. Als lid van TCVH koop je dan voor hen een “introducee-label”. We vragen een bijdrage van EUR 2,50 per introducée. Op het moment dat je baan reserveert, krijg je direct een betaalverzoek en kun je per Ideal betalen via onze account bij Mollie Payments.

Lid en introducée moeten wel gelijktijdig op de baan aanwezig zijn. En als de banen bezet zijn, geldt het baanreserveringsysteem (via app of website).  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710