Lidmaatschap

Leuk dat je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van onze vereniging Tennisclub Varik-Heesselt! Lid worden? Klik dan op de knop rechtsboven "Lid worden?" en meld je aan!

Lidmaatschapvormen

We hebben drie vormen van lidmaatschap:

  1. Zomerlidmaatschap 2021 (excl KNLTB-lidmaatschap)
  2. Senioren (incl KNLTB-lidmaatschap)
  3. Junioren (incl KNLTB-lidmaatschap)

Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni tot 31 augustus 2021 en is bedoeld als introductielidmaatschap bij onze vereniging. Je kunt onbeperkt tennissen in die drie maanden op onze banen en eventueel introductielessen nemen (afhankelijk van vraag en aanbod). We schrijven je NIET in als lid bij de KNLTB en je kunt dus niet deelnemen aan externe competities of toernooien. Kosten bedragen EUR 40 (jeugd: EUR 20) en na afloop stopt je lidmaatschap. Wordt je daarna regulier lid, dan krijg je de helft van je zomerlidmaatschap als korting op de contributie. 

Voor regulier lidmaatschap senioren / junioren geldt het volgende

  • Een lidmaatschap bij TCVH geldt voor een volledig kalenderjaar en is direct gecombineerd met lidmaatschap van de tennisbond KNLTB.
  • Contributiebijdrage 2021: senior € 110 / junior  € 55. Junior is t/m 17 jaar (op peildatum 1 januari)
  • Aanmelden voor het lidmaatschap kan via de knop "Lid worden?" rechtsboven (bij mobiel: oranje knop onderaan de menu-opties). Je treft daar het online inschrijfformulier
  • Lidmaatschappen zijn doorlopend en kunnen alleen via opzegging worden beëindigd. Opzegging onder vermelding van naam, adres en bondsnummer, dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren bij de ledenadministratie ([email protected]), en wel vóór 1 december van het lopende kalenderjaar. Gebeurt dit niet tijdig, dan blijf je lid voor het gehele volgende jaar met alle daaruit reglementair voortvloeiende rechten en verplichtingen.
  • Voor aanmelding van 1 januari tot 1 september wordt het volledige geldende contributiebedrag berekend.
  • Bij aanmelding op of na 1 september rekenen we halve contributie voor de reste van het jaar, dus senior € 55 / junior € 27,50. Daarvoor al zomerlid geweest? Dan krijg je de helft van je zomerlidmaatschap nog als korting op dit bedrag! Beginnen de nazomerlessen net iets eerder? Geen probleem. Als je je ook voor de nazomerlessen opgeeft, begint je lidmaatschap met korting op die datum.

Gemeentefonds voor jeugd

De overheid heeft regelingen om alle kinderen te kunnen laten sporten. Als je aan de voorwaarden voldoet, kan de gemeente kosten voor sport als contributie en materialen (racket, schoenen, kleding) voldoen. Voor meer informatie, zie site van gemeente West-Betuwe en de site van Welzijn West-Betuwe.

Onduidelijk? Of heb je nog andere vragen?

Voor meer inlichtingen omtrent het lidmaatschap kun je contact opnemen met Jolijn Sommers, ledenadministrateur van TCVH.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt