Lidmaatschap

Leuk dat je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van onze vereniging Tennisclub Varik-Heesselt! Lid worden? Klik dan op de knop rechtsboven "Lid worden?" en meld je aan!

Lidmaatschapvormen

We hebben vier vormen van lidmaatschap:

  1. Senioren (incl KNLTB-lidmaatschap)
  2. Junioren (incl KNLTB-lidmaatschap)
  3. Zomerlidmaatschap 2023 (excl KNLTB-lidmaatschap)
  4. Competitielidmaatschap 2023 (excl KNLTB-lidmaatschap)

Het competitielidmaatschap is bedoeld voor leden van andere verenigingen die graag willen meedoen in onze onderlinge competitie. Het lidmaatschap loopt zolang de onderlinge competitie loopt (normaal van april tot begin september). Je kunt onbeperkt tennissen in die maanden op onze banen. We schrijven je NIET in als lid bij de KNLTB, je kunt dus niet deelnemen aan externe competities of toernooien via onze vereniging en je bent niet stemgerechtigd binnen onze vereniging. Kosten bedragen EUR 60 en na afloop stopt je lidmaatschap. Wordt je daarna regulier lid, dan krijg je de helft van je competitielidmaatschap als korting op de contributie en betaal je voor de rest van het jaar slechts EUR 20

Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni tot 31 augustus 2023 en is bedoeld als introductielidmaatschap bij onze vereniging. Je kunt onbeperkt tennissen in die drie maanden op onze banen en eventueel introductielessen nemen (afhankelijk van vraag en aanbod). We schrijven je NIET in als lid bij de KNLTB, je kunt dus niet deelnemen aan externe competities of toernooien en je bent niet stemgerechtigd binnen onze vereniging. Kosten bedragen EUR 40 (jeugd: EUR 20) en na afloop stopt je lidmaatschap. Wordt je daarna regulier lid, dan krijg je de helft van je zomerlidmaatschap als korting op de contributie en betaal je voor de rest van het jaar slechts EUR 30

Voor regulier lidmaatschap senioren / junioren geldt het volgende

  • Een lidmaatschap bij TCVH geldt voor een volledig kalenderjaar en is direct gecombineerd met lidmaatschap van de tennisbond KNLTB.
  • Contributie lopende kalenderjaar: senior € 100 / junior  € 50. Junior is t/m 17 jaar (op peildatum 1 januari). Bij aanmelding van 1 januari tot 1 september wordt het volledige geldende contributiebedrag berekend.
  • Bij aanmelding op of na 1 september rekenen we halve contributie voor de rest van het jaar, dus senior € 50 / junior € 25. Daarvoor al zomerlid geweest? Dan krijg je de helft van je zomerlidmaatschap nog als korting op dit bedrag! Beginnen de nazomerlessen net iets eerder? Geen probleem. Als je je ook voor de nazomerlessen opgeeft, begint je lidmaatschap met korting op die datum.
  • Aanmelden voor het lidmaatschap kan via de knop "Lid worden?" rechtsboven (bij mobiel: oranje knop onderaan de menu-opties). Je treft daar het online inschrijfformulier
  • Lidmaatschappen zijn doorlopend en kunnen alleen via opzegging worden beëindigd. Opzegging onder vermelding van naam, adres en bondsnummer, dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren bij de ledenadministratie ([email protected]), en wel vóór 1 december van het lopende kalenderjaar. Gebeurt dit niet tijdig, dan blijf je lid voor het gehele volgende jaar met alle daaruit reglementair voortvloeiende rechten en verplichtingen.

Gemeentefonds voor jeugd

De overheid heeft regelingen om alle kinderen te kunnen laten sporten. Als je aan de voorwaarden voldoet, kan de gemeente kosten voor sport als contributie en materialen (racket, schoenen, kleding) voldoen. Voor meer informatie, zie site van gemeente West-Betuwe en de site van Welzijn West-Betuwe.

Onduidelijk? Of heb je nog andere vragen?

Voor meer inlichtingen omtrent het lidmaatschap kun je contact opnemen met Jolijn Sommers, ledenadministrateur van TCVH.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710