Over onze site en app

Welkom op onze site. We zijn als vereniging overgestapt naar het KNLTB.Club platform. Daarin zijn website, ledenadministratie, communicatie en nog veel meer tennisgerelateerde toepassingen in één omgeving bijeen gebracht die op maat is ontwikkeld voor tennisverenigingen in Nederland.

We hopen dat dit de communicatie binnen de vereniging en tussen leden zal vergemakkelijken. Je kunt ook gebruik maken van de speciale Club app. Download die via je appstore (zoek naar "KNLTB Club") of via KNLTB-site en kijk wat de app jou kan bieden. In ieder geval kun je snel de andere leden zoeken en vinden, maar ook een baan reserveren of je aanmelden voor activiteiten.

Start de KNLTB.Club app, zoek naar onze vereniging (TC Varik-Heesselt), log in met je KNLTB-nummer, voer het wachtwoord uit je welkomstmail in of vraag om nieuw wachtwoord ("wachtwoord vergeten") en je kunt inloggen!

Met dezelfde inlog kun je ook inloggen op deze website met "Mijn Club" via de knop rechtsboven. Je kunt daar de volledige ledenlijst raadplegen en andere leden opzoeken, maar ook je eigen gegevens bijwerken, een andere foto uploaden en bepalen welke informatie met andere leden gedeeld wordt.

Betalingen voor activiteiten en innen van contributie is iets dat altijd veel tijd kost. Dat is recent nóg eenvoudiger gemaakt door KNLTB.Club door een integratie met Mollie Payments.. Zij wikkelen de betalingen af via iDEAL of automatische incasso en storten de ontvangsten aan ons door. Net zo makkelijk als bij menig webwinkel. Wij hebben deze overstap eind 2021 gemaakt. 

We werken nu niet meer met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Dit systeem is helemaal geïntegreerd met de KNLTB.Club-omgeving en daarmee met onze ledenadministratie, website/app en de achterkant van het systeem. Hierdoor kunnen we met de symbolische druk op de knop nu ook betaalverzoeken aanmaken en versturen. Als lid ontvang je een betaalverzoek per email en kun je zelf beslissen hoe je wilt betalen via iDeal of via Automatische Incasso. Voor meer details, zie de aankondiging op onze website/app. Het tijdperk van papieren facturen en Tikkies kunnen we daarme achter ons laten. Hiermee zetten we weer een grote stap om praktische zaken binnen onze club beter en handiger met elkaar te regelen.   

Let op: als je tips hebt of wensen over de website of de communicatie van onze vereniging, laat die ons dat weten. We zijn blij met iedereen die meedenkt hoe het beter kan!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710