Training en Lessen

We zijn nooit te laat of te oud of te goed om niet beter te leren tennissen. Tennis is een sport die training en individuele coaching nodig heeft, evenals veel spelen. Recreatief of in wedstrijdverband. 

De trainingen worden verzorgd door Alban Meuffels. Net als in het voorjaar hebben we een flexibel aanbod voor tennislessen gemaakt in de hoop dat het voor iedereen iets passends biedt. Dit najaar trappen we op zondagmiddag 1 september af met de clinic "Toernooi-killers" als opmaat voor ons Paul Kaart Toernooi. Kijk nog eens terug naar de succesvolle clinic "Slimmer Dubbelen" op 31 maart j.l.!  

Bij het lesaanbod in groepslessen is de prijs gebaseerd op lessen van 1 uur met 4 deelnemers. Zijn er maar 3 deelnemers, dan blijft de prijs gelijk, maar duren de lessen 45 minuten, bij 2 deelnemers duren de lessen 30 minuten. De lesdagen en -tijden worden zoveel mogelijk afgestemd met deelnemers en trainer. Momenteel zijn de lessen op maandagavond. Heb je interesse om alsnog te gaan lessen, laat ons dat dan weten via email/app.

Het aanbod najaar 2019:

  • Clinic Toernooi-killers Zondagmiddag 1 september. Speciaal voor vaste dubbel-partners, maar ook open voor iedereen die het leuk vindt om deel te nemen. EUR 10 per persoon en je traint ongeveer een uur.
  • Opstomen naar het toernooi: 2 groepslesssen op maandag 26 augustus en op maandag 2 september bedoeld om je helemaal klaar te stomen voor ons eigen Paul Kaart Toernooi. Teken in met je partner en les samen als koppel. Of neem gewoon deel als losse speler, dan delen wij je wel in. EUR 35 per persoon.
  • Rondje van 5 "gevorderden". 5 groepslessen (Opstomen naar het toernooi + 3 extra lessen na het toernooi, 23 en 30 september en 6 oktober).  EUR 75 per persoon.
  • Rondje van 5 "minder ervaren". 5 groepslessen (Opstomen naar het toernooi + 3 extra lessen na het toernooi, 23 en 30 september en 6 oktober). EUR 75 per persoon.
  • Jeugdlessen. 7 groepslessen (26 augustus t/m 6 oktober, ook tijdens het toernooi).  EUR 70 per persoon.
  • Privélessen 5 privélessen van 30 minuten. 26 aug, 2 sept, 23 sept, 30 sept en 6 oktober). EUR 145 per persoon.

Je kunt je weer aanmelden via dit online formulier!

Wij hopen dat jullie massaal gaan deelnemen! 

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tcvh.nl

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt