Training en Lessen

We zijn nooit te laat of te oud of te goed om niet beter te leren tennissen. Tennis is een sport die training en individuele coaching nodig heeft, evenals veel spelen. Recreatief of in wedstrijdverband. 

In overleg met Tennisschool FIT hebben we een flexibel aanbod voor tennislessen gemaakt in de hoop dat het voor iedereen iets passends biedt.  Bij voldoende animo gaan we door het jaar ook meerdere eenmalige clinics organiseren. De eerste clinic "Slimmer Dubbelen" was al op 31 maart! 

De trainingen worden verzorgd door Floyd van Houwelingen. Bij het lesaanbod in groepslessen is de prijs gebaseerd op lessen van 1 uur met 4 deelnemers. Zijn er maar 3 deelnemers, dan blijft de prijs gelijk, maar duren de lessen 45 minuten, bij 2 deelnemers duren de lessen 30 minuten. De lesdagen worden afgestemd met deelnemers en trainer. Momenteel zijn de lessen op maandagavond. Heb je interesse om alsnog te gaan lessen, laat ons dat dan weten via email/app.

Het aanbod voorjaar 2019:

  • Clinic “Slimmer dubbelen” Zondagmiddag 31 maart 14.00-16.00 open we het seizoen met deze speciale clinic. De meesten van ons spelen dubbelspel. Maar spelen we ook slim? Lezen we het spel van de tegenstanders? Hoe stellen we ons op aan het net? En hoe op de baseline? Hoe let je op de tegenstander én op je medespeler? Deze speciale clinic wordt gericht op de tactische kant van dubbelspel. De trainer demonstreert en coacht deelnemers. De kosten voor een deelnemer bedragen EUR 10 en je krijgt gegarandeerd 1 uur les. 
  • Kickstart je (dubbel)seizoen Speciaal voor de competitiespelers maar ook open voor andere leden. Een korte set van 4 groepslessen om onze dubbel-vaardigheden weer wat op te frissen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 60. Op ma 1, ma 8, wo 17 en ma 22 april.
  • Mooier weer-lessen: Speciaal voor de laatstarters. 11 lessen in groepen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 155. In de weken vanaf 29 april t/m eind juni. 
  • Combi Kickstart-Mooier Weer: Leden die beide combineren betalen EUR 200 voor de combinatie, zodat je niet duurder uit bent dan bij reguliere lessen.
  • Reguliere lessen 15 lessen in groepen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 200. In de weken van 1 april t/m eind juni.
  • Privélessen 15 lessen van 30 minuten voor EUR 400. In de weken van 1 april t/m eind juni.

Een aanbod voor de jeugd is in de maak en stemmmen we ook af met de basisschool. 

Wij hopen dat jullie massaal gaan deelnemen! 

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tcvh.nl

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt