Training en Lessen

We zijn nooit te laat of te oud of te goed om niet beter te leren tennissen. Tennis is een sport die training en individuele coaching nodig heeft, evenals veel spelen. Recreatief of in wedstrijdverband. 

De trainingen worden verzorgd door Alban Meuffels. We proberen een flexibel aanbod voor tennislessen te maken in de hoop dat het voor iedereen iets passends biedt, vaak met kortlopende blokjes van 4 of 5 lessen en ook eenmalige clinics. 

Bij het lesaanbod in groepslessen is de prijs gebaseerd op lessen van 1 uur met 4 deelnemers. Zijn er maar 3 deelnemers, dan blijft de prijs gelijk, maar duren de lessen 45 minuten, bij 2 deelnemers duren de lessen 30 minuten. De kosten komen omgerekend neer op ca EUR 15 per les. Privélessen zijn ook mogelijk en duren 30 minuten per les. De prijs is het dubbele van de groepslessen en komen omgerekend neer op ca EUR 30 per les.

De lesdagen en -tijden worden zoveel mogelijk afgestemd met deelnemers en trainer. De lessen zijn op maandagavond en/of woensdagavond. Heb je interesse om te gaan lessen, laat ons dat dan weten via email/app.

Het aanbod voor 2020 hebben we gepubliceerd onder Nieuws. Je kunt je aanmelden via een speciaal online formulier, zodra het aanbod beschikbaar is.

Wij hopen dat jullie massaal gaan deelnemen! 

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tcvh.nl

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt