Training en Lessen

We zijn nooit te laat of te oud of te goed om niet beter te leren tennissen. Tennis is een sport die training en individuele coaching nodig heeft, evenals veel spelen. Recreatief of in wedstrijdverband. 

We werken met een flexibel model: je meldt je aan, wordt ingedeeld in groepen en betaalt alleen voor de genoten lessen (mits je uiterlijk 24 uur van te voren afmeldt). We gaan er natuurlijk wel vanuit dat je de meeste groepslessen meedraait.. Tijdstippen van lessen verschuiven daardoor nog wel eens iets. 

Bij het lesaanbod in groepslessen is de prijs gebaseerd op lessen van 1 uur met 4 deelnemers. Zijn er maar 3 deelnemers, dan blijft de prijs gelijk, maar duren de lessen 45 minuten, bij 2 deelnemers duren de lessen 30 minuten. De kosten komen omgerekend neer op ca EUR 15 per les. Les je vaker, dan daalt de prijs iets. Privélessen zijn ook mogelijk en duren 30 minuten per les. De prijs is het dubbele van de groepslessen en komen omgerekend neer op ca EUR 30 per les.

De lesdagen en -tijden worden zoveel mogelijk afgestemd met deelnemers en trainer. De lessen zijn op maandagavond en/of vrijdagavond. De vrijdagavond is beperkt mogelijk doordat banen beperkt beschikbaar zijn ivm de KNLTB-competitie. Bij voldoende animo proberen we ook op woensdagavond een lesmogelijkheid te creëren. Heb je interesse om te gaan lessen, laat ons dat dan weten via email/app.

Oproepen voor nieuwe lesblokken publiceren we via de nieuwsbrief en onder Nieuws op de site. Je kunt je aanmelden via een speciaal online formulier, zodra het aanbod beschikbaar is.

Wij hopen dat jullie massaal gaan deelnemen! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710