Training en Lessen

We zijn nooit te laat of te oud of te goed om niet beter te leren tennissen. Tennis is een sport die training en individuele coaching nodig heeft, evenals veel spelen. Recreatief of in wedstrijdverband. 

In overleg met Tennisschool FIT hebben we een flexibel aanbod voor tennislessen gemaakt in de hoop dat het voor iedereen iets passends biedt.  Bij voldoende animo gaan we door het jaar ook meerdere eenmalige clinics organiseren. De eerste clinic "Slimmer Dubbelen" was al op 31 maart! 

De trainingen worden verzorgd door Floyd van Houwelingen. Bij het lesaanbod in groepslessen is de prijs gebaseerd op lessen van 1 uur met 4 deelnemers. Zijn er maar 3 deelnemers, dan blijft de prijs gelijk, maar duren de lessen 45 minuten, bij 2 deelnemers duren de lessen 30 minuten. De lesdagen worden afgestemd met deelnemers en trainer. Momenteel zijn de lessen op maandagavond. Heb je interesse om alsnog te gaan lessen, laat ons dat dan weten via email/app.

Het aanbod mei/juni 2019:

  • Kickstarters gaan doorrr Heb je al meegedaan met de Kickstartlessen in april? Dan hebben we nu een speciaal aanbod van maar liefst 11 extra lessen tot begin juli voor EUR 140 per persoon. 
  • Laatstarter: Kickstart gemist en alsnog vol aan de bak? Volg dan 11 lessen tot begin juli. Kosten EUR 155 per persoon.
  • Lenteblokje. Is 11 lessen te veel, teken dan in voor 5 lessen in mei. Kosten EUR 75 per persoon.
  • Privélessen 11 lessen van 30 minuten voor EUR 300. In de weken van 6 mei t/m begin juli.

Je kunt je weer aanmelden via dit online formulier!

Voor de jeugd zijn we gestart op 9 mei met gymlessen van de basisschool op onze tennisbanen voor groep 5/6 en groep 7/8. Daarbij kan de jeugd zich aanmelden voor jeugdtennislessen (5*) die zijn gestart op maandag 13 mei. De eerste les is gratis en na de eerste les beslis je of je doorwilt. Ga je door, dan betaal je EUR 40 voor de resterende lessen. Zie ook het nieuwsbericht op deze site. 

Wij hopen dat jullie massaal gaan deelnemen! 

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@tcvh.nl

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt