Doe mee aan de competities dit najaar of deze winter

06 juni 2024


Doe jij ook (weer) mee? De KNLTB heeft de plannen voor de reguliere najaarscompetitie (sept-okt, 5 speelrondes) bekend gemaakt, maar daar nu ook een heuse wintercompetitie (nov-feb, 7 speelronders) aan toegevoegd. De uitgebreide informatie vind je op de site van KNLTB. Het schema met het Aanbod KNLTB Najaarscompetitie en Aanbod KNLTB Wintercompetitie tref je als bijlage evenals de speeldata.
 
In de voorjaarscompetitie wordt op de populaire vrijdagavond om de week gespeeld, maar dat geldt niet voor deze competities. Het competitieaanbod is zeer divers, op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.

Wil je meedoen met de competitie? Ook als je nog geen team hebt, laat dit dan snel aan mij weten. Dat kan via een appje of per e-mail naar [email protected] of als je al lid bent van een team door jullie teamcaptain. Voor de najaarscompetitie sluit de inschrijving al op 15 juni 2024.  Inschrijven voor de wintercompetitie kan tussen 15 juli tot eind augustus.

Vragen? Mail mij op [email protected].

Wilfred van het Hoofd 

aanbod-najaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf aanbod-najaarscompetitie-2024-senioren-regionaal.pdf knltb-tennis-speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf aanbod-wintercompetitie-jeugd-en-senioren.pdf knltb-tennis-speeldata-wintercompetitie-2024-2025.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710