Openingsfeest nieuwe banen

21 april 2024


Op 20 april hebben we onze nieuwe banen feestelijk in gebruik genomen. Wethouder Wil Kosterman verrichtte de officiële openingshandeling. Naast de nieuwe banen is ook het terrein om de tennisbanen vernieuwd. Er staan nieuwe hekken en al het groen is bijgewerkt. De gemeente heeft meegeholpen met het financieren van dit alles.

Op de openingsdag is gestart met de eerste speelronde van onze onderlinge competitie. Onder wisselende omstandigheden werd vervolgens een demonstratiewedstrijd gegeven door de toppers van onze vereniging: Alban Meuffels en Floyd van Houwelingen. Hoewel een miezerbuitje was voorspeld, kwam op enig moment het water met bakken uit de hemel. Een betere test konden de nieuwe banen niet ondergaan en de test werd met glans doorstaan! 

Na korte toespraken van voorzitter Freek van 't Ooster en wethouder Wil Kosterman werden de nieuwe banen officieel geopend door het doorknippen van het openingslint. De in grote getalen aanwezige leden proosten met elkaar op de nieuwe banen. 

We zijn een gezonde club, met genoeg vrijwilligers, maar natuurlijk is het mooi als we met deze nieuwe banen, nieuwe leden aan kunnen trekken! Op de dag zelf meldde zich al een nieuw lid aan, een mooiere start kunnen we ons niet wensen. 

Nagenieten kan via het online foto-album

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt

KVK-nummer

40156710