Welkom

26 februari 2019


Welkom op onze vernieuwde site. We zijn als vereniging nu overgestapt naar het KNLTB.Club2.0 platform. Daarin zijn website, ledenadministratie, communicatie en nog veel meer tennisgerelateerde toepassingen in één omgeving bijeen gebracht die op maat is ontwikkeld voor tennisverenigingen in Nederland.

We hopen dat dit de communicatie binnen de vereniging en tussen leden zal vergemakkelijken. Je kunt ook gebruik maken van de speciale Club app. Download die via je appstore (kies voor "Club App 1.8" of "Club App 1.9") of via KNLTB-site en kijk wat de app jou kan bieden. In ieder geval kun je snel de andere leden zoeken en vinden, maar ook een baan reserveren of je aanmelden voor activiteiten. Start de KNLTB.Club app, zoek naar onze vereniging (TC Varik-Heesselt), log in met je KNLTB-nummer, vraag om nieuw wachtwoord en je kunt inloggen!

Met dezelfde inlog kun je ook inloggen op deze website met "Mijn Club" via de knop rechtsboven. Je kunt daar de volledige ledenlijst raadplegen en andere leden opzoeken, maar ook je eigen gegevens bijwerken, een andere foto uploaden en bepalen welke informatie met andere leden gedeeld wordt.

Let op: site en app zijn gebouwd op een volledig nieuwe omgeving die nog wat kinderziektes vertoont. Daar wordt hard aan gewerkt. Als je tips hebt of wensen over de website of de communicatie van onze vereniging, laat die ons dat weten. We zijn blij met iedereen die meedenkt hoe het beter kan!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 651 200

TC Varik-Heesselt

Gerestraat 1 A
4063 CN Heesselt